23
Iul

Ce n-am învățat după 4 ani și jumătate de relație (P)


E foarte greu să fii bărbat într-o relație în ziua de azi. Adevărat, nu mai avem animale de vânat pentru cină și nu mai suntem însărcinați cu construirea unui adăpost să nu ne ia furtuna pe sus, dar ne lovim de multe alte greutăți. Și nu mă refer la conceperea copiilor. Acolo treaba e relativ simplă. Ni se cere însă să învățăm prea multe lucruri care nouă nu ne folosesc la absolut nimic, niciodată. Tărtăcuța noastră masculină e destul de greu de penetrat și are o memorie limitată, pe care trebuie să o folosim pentru scoruri de fotbal și achievements la jocurile video, nu pentru lucruri inutile.

Așa am ajuns, după mai bine de 4 ani de relație, să nu cunosc multe lucruri care o interesează pe ea, dar pe care creierul meu pur și simplu nu le poate asimila. Să luăm spre exemplu pregătirea pentru o petrecere, da? Ne apucăm în același timp, iar eu sunt gata cu 30 de minute înainte, după care mă tolănesc la laptop. Imediat ce vede că-s confortabil, se gândește că stau prea bine, așa că:

– Caută-mi și tu corectorul în sertarul ăla! 

Sau:

– Nu mi-ai văzut tușul de ochi?

Sau:

– Caută în poșetă și dă-mi pudra aia!

De cele mai multe ori, propozițiile astea sunt suficiente pentru a isca o ceartă aprigă, numai bună să mă pregătească mai bine de băut. Pentru că:

– În strămoșii tăi, cum naiba nu știi care e corectorul?!? Ți-am zis de 10 ori până acum. Uite-l acolo pe măsuță! Dă-l încoa’ că te fac să-l înghiți pe loc! 

Ca să înțelegeți gravitatea situației, trebuie să știți că dacă ea ar pune pe masă toate produsele ei din poșetă, mi-ar da în mână o listă cu denumirea fiecăruia și mi-ar cere să spun care e care, numai la nimereală dacă aș nimeri vreo două. Da, chiar atât de afon sunt.

Ce râdeți, bărbați? Voi știți ce-i ăla un corector, un tuș, un creion, un fard sau o paletă? Dacă știți, permiteți-mi să ridic sprânceana suspicios.

Stimate doamne și domnișoare, pentru că n-am nicio îndoială că voi cunoașteți prea bine produsele despre care vorbesc, le găsiți pe toate pe eyelipsface.com.ro, un magazin online care cu siguranță va fi mult mai folositor pentru voi decât pentru mine. Găsiți farduri de ochi bune, tușuri, accesorii și alte produse cosmetice pe care doar voi știți cum să le folosiți. Bărbați, voi aveți ce căuta acolo doar dacă vreți să vă îmbogățiți cultura generală sau vreți să faceți un cadou.

Eu acolo am aflat, de exemplu, că un cleștișor de ochi nu e un instrument de tortură medieval.

Imagine


 

Arată și altora.


Damian Owner

Scriu din zori și până-n seară pentru blog, clienți și alte proiecte. Nu scriu grozav încă, dar promit s-o fac din ce în ce mai bine. În orice caz, scriu des.