Social Media pare de cele mai multe ori o chestie venită din altă lume pentru politicienii noștri. Nu știu să o folosească și nu au habar cum să-și facă un avantaj din ea. Bineînțeles că ei nu sunt singuri în incapacitatea lor de a ajunge eficient la cei 7 milioane de utilizatori români de pe Facebook, de exemplu. Echipa din spatele campaniei de promovare a fiecărui măscărici de mai jos este cel puțin la fel de incompetentă.

În primul rând, în loc să profite de avantajele internetului ei aleg să facă anti-reclamă. Adică bagă bani în Facebook și YouTube pentru a denigra imaginea unui contracandidat.

În cazul ăsta, Iohannis e ținta în care dă cineva cu îndârjire.

Pe Facebook.

Capture2

Și YouTube.

Captureiohannis

Partea cea mai tristă e că sunt niște reclame atât de prost realizate încât nu te poți uita la ele nici dacă-l urăști pe neamț din toată inima. Pare că-s făcute de secretara lui Ponta.

Macovei a început să prindă tot mai mulți susținători, se pare, dar pe mine m-a pierdut cu trei lucruri:

atacurile directe și frecvente împotriva unui contracandidat. E adevărat că Ponta e cel mai prost dintre toți, dar Macovei dă dovadă de lipsă de argumente dacă se agață disperată de lipsurile lui Ponta.

macovei

aspectul ei de bețivă.

macovei_betiva

pozele cu pisici. POZE CU PISICI, futu-i mama ei de comunicare online 2014!

macovei_pisici

Udrea s-a dat mult de tot pe lângă ”oamenii obișnuiți” în campania asta. Știa că nu se bucură de popularitatea lui Ponta, așa că a plecat din București și a început să frecventeze bâlciurile de prin toate comunele, să intre în toate non-stopurile de pe drum și să se tragă în poze cu fiecare gospodar. Poze care, bineînțeles, au ajuns pe pagina oficială a femeii. Citiți despre asta și la Mihai.

udrea

Chestia asta cu băile de mulțime în campanie sunt cele mai scârboase chestii pe care le pot face. Stai acum în mijlocul prostimii și apoi 4 ani uiți că există, sau cum?

De Ponta n-are rost să mai zic nimic. Dacă nu vedeți ce e greșit în a-l vota pe simpleton, vă rog să nu vă mai întoarceți pe-aici.

A zis Răzvan ce putem face ca să nu prindă maimuțoiul ăsta de volan. Eu zic să îi urmăm sfaturile.

sursa imagine

Lasă un răspuns

Damian Gicoveanu

Social Media

Angajează-mă

Close Menu