13
Iun

Nu te pui cu o fată și imprimanta ei (P)


Decizii proaste în cuplu luăm cu toții, nu-i așa? Dar oare le recunoaștem? Unii dintre noi da, alții mai puțin. Adică unii suntem bărbați, alții femei. Recunosc și femeile, dar nu în fața bărbaților. Așa își păstrează ele mâna fermă pe volanul relației. Dar aveți idee cât de departe poate merge încăpățânarea lor în a nu își recunoaște micile scăpări? Apoi vă povestesc eu, că mi-s pățit.

Acum vreo 4 luni eram în vizită la părinții ei. În timp ce eu mă delectam într-o conversație cu soacra, din fosta cameră a viitoarei soțioare se aude un strigăt de bucurie:

– A! Uite ce am găsit! Damiiii, hai să vezi! 

Mă duc. Stătea cu mâinile-n șold în fața unei imprimante prăfuite pe care o scosese din cine știe ce cotlon ascuns al camerei, de care și maică-sa uitase. Era bucuroasă.

– Uite, vechea mea imprimantă! O luăm la Cluj, poate ne mai folosim de ea. 

– Da’ merge măcar? întreb eu, mestecând o gură de praf care se ridica încetișor de pe dânsa.

– Păi, nu merge. Da’ o reparăm. Cât poate să coste? O facem să fie ok.

– Hai mă’, las-o. Că și-așa nu avem loc în garsonieră vilă. 

– Nu nu, o luăm. Eu o duc la reparat. 

Am tăcut și am luat-o, că ce era să fac? Să comentez? Să spun nu? Ăștia care credeți că-i așa ușor, încercați să vă însurați.

Așa c-am luat-o. Și acum mă uit la ea. Exact acum, tastând la laptop, mă uit la ea. Nu mai e plină de praf, dar nici funcțională nu e. După ce am instalat-o inițial pe birou, acum se odihnește pe parchet, sub birou, că nu mai încăpeam de ea.

Timp de 4 luni nici n-a observat-o. Sau s-a făcut că nu o vede.  Știe bine expresia: ”Orice spui poate fi folosit împotriva ta”. Adică știe că dacă menționează ceva, dacă recunoaște că a greșit, o să profit de ocazie ca să-mi salvez pielea data viitoare când calc în străchini.

Zilele trecute însă, pe când făceam curățenie, s-a împiedicat de ea.

– Auzi, ce facem cu asta, până la urmă? O reparăm, o ducem înapoi acasă? Ori o lansăm de la etaj direct în tomberon, să-i testăm durabilitatea?

Am decis să nu o aruncăm. Încă. Așa că ne-am pus pe căutat chestii, de la meseriaș care să o repare până la consumabile de imprimantă.

Ca să știți și voi, meseriași nu am găsit încă, dar consumabile de imprimantă da. Dacă aveți nevoie, le puteți găsi și voi aici. De toate tipurile, culorile, prețurile și pentru toate brandurile.

Ca să aveți ce comanda de pe site-ul ăsta însă, este important să aveți o imprimantă funcțională. Sau să nu mai fiți leneși și s-o reparați pe cea stricată.

Imagine

Arată și altora.


Damian Owner

Scriu din zori și până-n seară pentru blog, clienți și alte proiecte. Nu scriu grozav încă, dar promit s-o fac din ce în ce mai bine. În orice caz, scriu des.