28
Noi
shoebox

O cutie de pantofi, asta-i tot


Anul trecut am aflat și noi despre Shoebox. Anca, entuziasmată peste măsură, nu s-a lăsat până nu a făcut vreo două cutii acasă și împachetat alte zeci împreună cu colegii de la servici. Ca ei au mai fost mii. Anul ăsta vor fi și mai mulți.

Proiectul plecat din sânul familiei lui Valentin Vesa în 2007 a ajutat o mulțime de copii a căror fericire (poate cea mai mare din tot anul) vine din cutia de pantofi împachetată de niște străini și umplută cu dulciuri, jucării și haine. Plus poate un mesaj de încurajare scris de mână, cu căldură.

În 2014 Shoebox a ajuns la următoarele cifre ”de afaceri”: 12 țări, 77 de orașe și mai mult de 130 de centre de colectare a cadourilor. Asta înseamnă probabil zeci de mii de cutii de pantofi și tot atâția copii fericiți, al căror Crăciun e pe cale să se însenineze un pic.

Dacă nu știți ce-i de făcut, intrați pe shoebox.ro (sau dați un click pe bannerul din sidebar, că-i totuna) și aflați tot ce-i de aflat despre proiectul care la 1 decembrie își începe a 8-a ediție.

O cutie de pantofi, asta-i tot. Hai că nu-i așa de greu.

foto: shoebox.ro/parteneriDamian Owner

Scriu din zori și până-n seară pentru blog, clienți și alte proiecte. Nu scriu grozav încă, dar promit s-o fac din ce în ce mai bine. În orice caz, scriu des.