Sunt mai puțin de 3 săptămâni până când una dintre cele mai importante conferințe dedicate ecommerce-ului românesc ia startul în Cluj-Napoca. Mai exact, Meet Magento România se va desfășura în 2-3 octombrie 2015 în capitala Ardealului, la Grand Hotel Italia, unde organizatorii așteaptă circa 500 de participanți. Ca să vă faceți o idee despre cât de importantă este această conferință la nivel mondial, aflați că în 2015 aceasta este organizată în nu mai puțin de 30 de țări.

În România, evenimentul se va desfășura pe două trackuri distincte, unul pentru proprietarii de magazine online și oamenii de marketing și unul care se adresează exclusiv developerilor.

Citez din comunicatul de presă:

Trackul de business îi va avea în prim plan pe Eliza Rogalski, co-fondator al Rogalski Damaskin Public Relations, una dintre cele mai importante agenții de PR din România, Bas Nawjin, head of EMEA pentru Magento Inc., Stefano Lena, VP și Marketing Manager al ContactLab, Rodica Mihalache din partea Starcom România şi pe Bogdan Colceriu, consultant marketing cu o experiență de peste 10 ani. Secţiunea dedicată developerilor îi are ca protagonişti pe Ben Marks, Marius Străjeru şi Constantin Bejenaru, profesioniști recunoscuți internațional pentru experiența lor în industria IT

Deci oameni pe care mă gândesc că nu vreți să-i ratați.

Workshopurile de a doua zi vor fi patru la număr și se vor desfășura concomitent, unul fiind de marketing, unul de business și două de programare. După două zile grele de conferință, participanții și organizatorii se vor putea relaxa și la afterparty-ul din Club Midi, accesul fiind inclus în prețul biletului.

Până în 1 octombrie, prețul biletului este de 85 de euro.

Primește 25% reducere din prețul biletului de acces

Dacă vrei să mergi la conferință și nu ți-ai cumpărat încă bilet, ia legătura cu mine pe mail, Facebook sau telefon și îți voi oferi un cod cu o reducere de 25% din preț. Eu zic că 64 de euro în loc de 85 e o ofertă care nu-i chiar de lepădat. Sunt doar 10, așa că primul venit, primul servit.

logo_meet_magento_romania

Lasă un răspuns

Damian Gicoveanu

Social Media

Angajează-mă

Close Menu