05
Iun

Cum se decid vacanțele în cuplu (P)


”Ce înseamnă compromisul în familie? Spre exemplu, să presupunem că soțul vrea din toată inima să meargă în concediu la munte, undeva unde să poată schia, dar soția simte nevoia de a se bronza la mare. Neputându-se decide, trebuie să se facă un compromis. Prin urmare, toată familia merge la mare, dar soțului îi este permis să își aducă schiurile”. Bancul ăsta mi-a răsărit în minte cu ceva vreme în urmă, după o discuție în care eu și viitoarea soțioară dezbăteam aprins subiectul lunii de miere. 

Așa mi-am dat seama că democrația nu funcționează într-o căsnicie. Și eu am învățat deja asta fără măcar să fiu căsătorit, deci imaginați-vă cum se simt cei care au ceva vechime. Democrația nu funcționează într-o căsnicie dintr-un motiv foarte simplu: ea se bazează pe vot. Voturile mai multe câștigă, da? Ei bine, căsnicia (de obicei) e formată din doi oameni. Atunci când unul votează DA și celălalt NU, se ajunge într-un mare impas, care de obicei se rezolvă așa:

”- Uite, Anca, ce zici de Turcia în luna de miere? E fain, nu-i departe, vedem Istanbulul, Grand Bazar-ul, ori Antalya.

– N-am zis deja că mergem în Grecia?

– Da, dar mă gândeam că poate mai discutăm…

– Am discutat. Mergem în Grecia. Dacă vrei, ia o poză cu Istanbulul după tine. ”

Deci, se pare că merg în Grecia în luna de miere.

Asta nu mă împiedică însă să recomand altora Turcia. Anul acesta  e plin de oferte turistice în țara urmașilor lui Baiazid. Care mai de care mai atrăgătoare.

IdealTour are oferte spre Turcia care s-ar putea să fure ochiul celor care ar vrea să guste o cafea turcească făcută ca la ea acasă. De la bilete de avion și până la cazare, puteți rezolva online toată tărășenia. Chiar și voi, bărbații. Dacă vă lasă soțiile.

Pentru date de contact, le puteți folosi pe cele de mai jos.

IdealTour – Agenție de turism
B-dul Unirii nr. 3, ap 22 Baia Mare, 430242 Maramures, RO
Telefon: 0262 211 545

Imagine

Arată și altora.


Damian Owner

Scriu din zori și până-n seară pentru blog, clienți și alte proiecte. Nu scriu grozav încă, dar promit s-o fac din ce în ce mai bine. În orice caz, scriu des.