Vreau să vă transmit sincere aprecieri pentru relațiile pe care le avem și să vă anunț că nu le voi uita în perioada în care voi fi departe. Nu voi mai scrie aici și nici nu știu cât timp va dura sau dacă mă voi întoarce, dar știu că trebuie să fac acest pas pentru sănătatea mea mintală. Nu trebuie să ne întristăm sau să ne pară rău, adevărul e că în momentul de față e cea mai bună decizie pe care o pot lua. Pentru toată lumea.

Soției îi doresc mult succes în viața profesională și sper că pe plan personal va avea suficientă răbdare pentru a mă aștepta atât timp cât e nevoie. De ea îmi pare cel mai rău, dar e puternică și va trece cu bine prin ceea ce urmează.

Părinților și surorii mele le doresc multă sănătate și sper să aibă grijă unul de celălalt în această perioadă care va fi, fără îndoială, foarte dificilă pentru ei.

Prietenilor le mulțumesc pentru tot și sper ca, undeva în viitor, să ne putem vedea din nou pentru un boardgame, pentru o cină în oraș sau pentru un meci de fotbal. Voi prețui mereu aceste momente, indiferent de când ne vom mai întâlni.

Dacă ne vom mai întâlni.

26 Octombrie 2018 e ziua în care va începe totul.

E ziua în care începe exilarea.

E ziua în care voi întrerupe comunicările cu persoanele dragi menționate mai sus, și nu numai.

E ziua în care voi mai avea, pentru nu știu câtă vreme, un singur prieten: PS4.

Pentru că se lansează Red Dead Redemption 2, poate cel mai mișto joc video al ultimilor (mulți) ani.

Ne vedem cândva prin 2020 (douăzeci-douăzeci). Poate.

Lasă un răspuns

Damian Gicoveanu

Social Media

Angajează-mă

Close Menu