23
Apr

Prostii vorbești, minciuni spui. Ești bun de președinte, domnu’ Ponta!


Fiecare cuvânt al preatâmpiților aleși emană mirosuri neplăcute. Dacă știi că ești prost, de ce nu stai acasă? Sau nu știi, domnu’ premier? E valabil și pentru Ponta, care se adresează cu limbaj de mahalagiu și de doctorand copy-paste, dar și pentru Doina Pană, care răspunde sictirită la întrebarea imbecilului: ”Păi nu aveam chef, dar…” . Zici că pur și simplu nu avea ce face acasă ministra, așa că a venit la o plimbare cu barca printr-o apă în care te uzi doar dacă ești încălțat cu adidași, nu cu cizme de cauciuc ca premierul României. Iată cu ce fel de oameni s-a votat. Să sară votanții acum cu digul din pungi de zahăr, găleți și sticle de ulei, că de primit au primit destule. 

Singura explicație e că i-au dat lui Ponta cizme găurite, altfel nu-mi dau seama de ce se temea să calce în apă.

Frica de umezeală a întunecat și judecata aleșilor noștri, așa că au scăpat niște perle prin bălțile din Teleorman.

”Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?!”. Bunica mai striga așa la vacă, pe dealuri. Avea o vacă pe nume Doina. Asemănarea e izbitoare. ”Ce faci, fă Doină, vrei niște fân?”

”Păi nu aveam chef, dar…”. Cât entuziasm și câtă disponibilitate pe ea. Ce o mai preocupă sărăcia și problemele bieților oameni. Mai că se ținea de nas să nu miroase apa stătută.

”Trebuia o barcă mai mare, că e greutate”, zice Ponta la un moment dat. Are dreptate, imbecilitatea cântărește greu.

Dar adevărata problemă nu e că habar nu au să vorbească, ci că se vede clar din comportamentul lor cum abia așteaptă să plece dracu de acolo, fără nicio intenție sau grijă sinceră pentru bunăstarea oamenilor. Adevărata problemă e că nu le pasă. Cel puțin, nu până când încep campaniile electorale.

Iar desigur, pentru că la proști merge cu negarea faptelor evidente, Ponta neagă insistent, citat de Mediafax:  ”Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure.”

Vă înjurăm pentru că sunteți hoți, proști, copiatori, mincinoși și nu faceți nimic bun. Dar nu-i nimic, există alte sute de mii de ignoranți care vor auzi pe înregistrarea aia tot ce vrei tu să audă, când le înfunzi urechile cu zahăr, făină și ulei. Și uite așa ne pricopsim în continuare cu cei ca tine.

Eu m-am uitat de trei ori pe înregistrare, domnu’ premier, și exprimarea ta misogină e la fel de clară ca imbecilitatea de care dai dovadă, fă!

[sursă imagine]

Arată și altora.


Damian Owner

Scriu din zori și până-n seară pentru blog, clienți și alte proiecte. Nu scriu grozav încă, dar promit s-o fac din ce în ce mai bine. În orice caz, scriu des.